Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 4 nočitve v Abu Dhabiju (letalo + hotel 4*), že za 282 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili ugodno možnost kako preživeti zimske dni  na plaži pri +20 stopinjah celzija in sicer gre za kombinacijo 6 dnevnih počitnic (3.2.- 8.2.2015) za dve osebi v Abu Dhabiju.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Air Serbia, kjer je povratna letalska povezava za termin 3.2.- 8.2.2015 na voljo, že za 182 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Gre za open jaw povezavo, in sicer je mesto odhoda Ljubljana, mesto povratka pa Dunaj. Na poti je prisoten 1 postanek v vsaki smeri (Beograd).

V Abu Dhabiju so na voljo 4 nočitve (za termin 4.2.- 8.2.2015 ) v zelo dobro ocenjenem hotelu  v središču mesta in s 4*One to One Hotel, kjer je cena za dve osebi že 200 eur ali v hotelu bližje obali s 4* Sheraton Khalidiya Hotel , kjer je cena za dve osebi že za 250 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 4* + letalo) v Abu Dhabiju tako znaša od 564 eur (oz. 282 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- v pomoč slika spodaj nato sledi nadaljnji postopek rezervacije vse do izvedbe plačila):
  – Rezervacija 4*One to One Hotel za 4 nočitve za dve osebi že od 200 eur na povezavi tukaj
abu-hotel1

– Rezervacija 4 * Sheraton Khalidiya Hotel za 4 nočitve za dve osebi že od 200 eur na povezavi tukaj
abu-hotel2

Rezervacija open jaw letov v Abu Dhabi z odhodom iz Ljubljane in povratkom na Dunaj preko spodnjih povezav:
Ljubljana – Abu Dhabi – Dunaj, že za 182 eur na osebo (termin 3.2.- 8.2.2015) (angl povezava vayama.ie)
lju-auh-vie

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Zagreba do Ljubljane vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 9 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Združene Arabske Emirate lahko naročite tukaj.
Vizum za Združene Arabske Emirate več ni potreben.
Temperature zraka in morja v Abu Dhabiju v mesecu februarju preverite na povezavi tukaj

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.