Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane in 3 nočitve v Istanbulu (letalo + hotel 3*), že za 202 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (termin 14.04. – 17.04.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča Turkish Airlines z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin 14.04. – 17.04.2015 na voljo, že za 130 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga in vse druge pristojbine).

V Istanbulu so na voljo 3 nočitve (za termin 14.04. – 17.04.2015) v zelo dobro ocenjenenih hotelih v predelu Taksim s 3* Pembe Cati Hotel Istanbul, kjer je cena za dve osebi že 144 eur ali v hotelu s 4*Adonis House Taksimkjer je cena za dve osebi že 162 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo iz Ljubljane) v Istanbulu tako znaša od 404 eur (oz. 202 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Pembe Cati Hotel Istanbul za dve osebi (3 nočitve) za 144 eur na povezavi tukaj
  ist5

Rezervacija hotela s 4* Adonis House Taksim za dve osebi (3 nočitve) za 162 eur na povezavi tukaj

ist6

Rezervacija letov iz Ljubljane v Istanbul preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Ljubljana – Istanbul – Ljubljana že za 130 eur (termin 14.04. – 17.04.2015)

ist1

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.