Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Ljubljane na Tajsko že za 502 eur (z brezplačno prenočitvijo v Istanbulu)

Letalska družba Turkish Airlines vam v mesecu marcu ponuja ugodne povratne letalske karte iz Ljubljane na Tajsko (Bangkok) in sicer že od 502 eur na osebo naprej.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalskie družbe Turkish Airlines.

Ker imate na poti nazaj več kot 8 ur postanka vam letalska družba Turkish Airlines brezplačno uredi prenočitev v Istanbulu.
Več o tem lahko preberete tukaj

Obdobje potovanja:  1.marca – 31. marca 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primeri letalskih povezav v Bangkok:
lju-bkk

Rezervacija letalskih kart v Bangkok je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Ljubljana (LJU) – Bangkok (BKK) – Ljubljana (LJU), že za 502 eur (angl. povezava budgetair.ie)
Ljubljana (LJU) – Bangkok (BKK) – Ljubljana (LJU), že za 515 eur (angl. povezava expedia.ie)
Ljubljana (LJU) – Bangkok (BKK) – Ljubljana (LJU), že za 517 eur (angl. povezava turkishairlines)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Brnika vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že od 7 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Tajsko lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Lep pozdrav. Nekaj ne razumem najbolje. Pri vpisu na Airbnb meni javi, da dobis popust sele takrat, ko tvoj povabljeni prijatelj rezervira prenocisce. Torej, v mojem primeru dobite popust le vi oz. pac Izlet in ne jaz. Kako je s tem?! Hvala za odgovor.

    • Sistem načeloma deluje tako, da v kolikor se prvič prijavite na Airbnb preko naše linka dobite ob prijavi 25$ popusta. Prikazati bi se vam moral sledeč tekst — Izlet gave you $25 to travel —

      • No, spodaj tole mi javi:

        Kako pa je drugace s placili (ali placas vse al sam del?!) in odpovedjo, recimo 14 dni prej? Se to da? Nisem se nikoli bookirala nastanitve preko Airbnb pa nic ne vem o tem

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.