Izlet na dlani

Povratna letalska karta iz Pule in 3 nočitve v Londonu (letalo + hotel3*) že od 170 eur na osebo!

Ste že obiskali tržnico na Camden Townu? Ste se že slikali pred Big Benom? Se sprehodili po Tower Bridgu? Če imate pritrdilen odgovor pomeni, da veste kakšne radosti ponovno čakajo na vas. V primeru, da še niste obiskali Londona, pa je to idealna priložnost za obisk, obenem pa lahko zaužijete še morski zrak v mistični Puli, od koder je odhod v evropsko metropolo. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v aprilu (termin ned 19.- sre 22.04.2015) za dve osebi v kraljevskem Londonu, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.  Veliko število umetnosti in muzejev,

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Pule , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 58 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Londonu so na voljo nočitve (za termin 19.-22.04.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Corner House Hotel London, kjer je cena za dve osebi že 225 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3*+ letalo) v Londonu tako znaša od 341 eur (oz.170 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 3*Corner House Hotel London za dve osebi (3 nočitve) za 225 eur na povezavi tukaj

londonHOT3

Rezervacija letov v London preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Pula – London – Pula, že za 58 eur na osebo (termin 19 – 22.04.2015)

londonRYA

Na voljo je tudi zanimiv termin v mesecu maju, cena je zelo ugodnih 57 eur na osebo:
Pula – London – Pula, že za 57 eur na osebo (termin 03 – 06.05.2015)

londonRYA1
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za London lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.