Izlet na dlani

Povratna letalska karta na Šrilanko (Colombo) že od 351 eur

Letalski družbi Air india ali Etihad vam ponuja ugodne letalske karte iz Milana in Muchna na Šrilanko (Colombo) že od 351 eur na osebo naprej. V podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: marec, april, maj 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer letalske povezave iz Milana v Colombo (npr. termin 17.03.-28.03.2016):
2 postanka v eni smeri
cmb1

1 postanek v vsaki smeri
cmb2

Nekaj terminov, ki so na voljo:

Rezervacija letalskih kart iz Milana v Colombo je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Milano (MXP) – Colombo (CMB) – Milano (MXP), že za 351 eur
(nem. povezava skyscanner)
Milano (MXP) – Colombo (CMB) – Milano (MXP), že za 356 eur (angl. povezava skyscanner)
Munchna (MUC) – Colombo (CMB) – Munchna (MUC), že za 371 eur (angl. povezava skyscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk ali Trsta vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 9 oz 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (25$ popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za Šrilanko je potreben. S 01. 01.2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.