Izlet na dlani

Povratne letalske karte in 2 nočitvi v Amsterdamu (hotel 3* + zajtrk + letalo), že za 163 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v mesecu marcu (09.03. – 11.03.2015) za dve osebi v Amsterdamu. Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Transavia z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za termin 09.03.-11.03.2014 na voljo, že za 85 eur na osebo (v ceno ni všteta check in prtljaga).

V Amsterdamu sta na voljo 2 nočitvi (za termin 09.03.-11.03.2014) v hotelu v središču mesta s 3* France Hotel Amsterdam, kjer je cena za dve osebi že od 156 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel 3* + zajtrk + letalo) v Amsterdamu tako znaša od 326 eur (oz. 163 eur na osebo).

– Rezervacija hotela s 3* France Hotel Amsterdam za dve osebi z zajtrkom (2 nočitvi) za 156 eur na povezavi tukaj
ams-hotel

 – azpoložljivost terminov in rezervacijo letalske karte iz Benetk v Amsterdam preverite/izvedete s klikom na spodnjo povezavo:
Benetke (VCE) – Amsterdam (AMS) – Benetke (VCE), že za 85 eur na osebo (termin 09.03.- 11.03)

vce-ams

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Amsterdam lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.