Izlet na dlani

Povratne letalske karte in 3 nočitve v Rimu (letala + hotel), skupaj že za 169 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (termin 20.-23.05.2015) za dve osebi v Rimu. 

Kombinacijo ugodnih letalskih kart vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa in povratkom v Trst. Enosmerna letalska povezava iz Trevisa v Bari je na voljo, že za 23 eur/osebo, povratna letalska povezava iz mesta Bari v Rim je na voljo že za 26 eur in enosmerna letalska povezava iz mesta Bari nazaj v Trst je na voljo, že za 20 eur/osebo.  Skupna cena letalskih vozovnic v Rim znaša 69 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Rimu so na voljo 3 nočitve (za termin 20.-23.05.2015) v zelo dobro ocenjenem B&B v središču mesta s 2*Mr Frills B&B, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 200 eur ali v  odlično ocenjenem B&B blizu Vatikana s 3*Laocoonte B&B Rome, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 206 eur.  

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve v Rimu (hoteli+ letala) tako znaša od  338 eur (oz. 169 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Mr Frills B&B  za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 200 eur na povezavi tukaj
rim4
Rezervacija hotela s 3*Laocoonte B&B  Rome za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 206 eur na povezavi tukaj

rim5

Rezervacija kombinacij letov iz Trevisa v Bari, povratne povezave iz Bari v Rim in enosmerne povezave iz mesta Bari v Trst preko povezave tukaj (v iskalnik vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Treviso- Bari; že za 23 eur (termin 20.05.2015)
Bari – Rim Fuimicino – Bari; že za 26 eur (termin 20.-23.05.2015)
Bari- Trst; že za 20 eur (termin 23.05.2015)

rim1 rim2 rim3

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer in iz Trsta do Ljubljane že od 10 eur na osebo.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Rim lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.