Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Benetk in 6 nočitev v Maroku (letalo+ hotel3/4*) že za 221 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v marcu (sob 07.03.- sob 14.03.2015) za dve osebi v Maroku (Casablanca in Marakeš). Ugodne povratne letalske karte iz Benetk v Casablanco vam omogoča letalska družba Air Arabia, že za 136 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, cene check-in prtljage lahko preverite tukaj).

V Casablanci sta na voljo 2 nočitvi (za termin 08.03.-10.03.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 3* Moroccan House Hotel Casablanca, kjer je cena  za dve osebi že od 80 eur naprej. V Marakešu so na voljo 4 nočitve (za termin 10.03.-14.03.2015) v zelo  dobro ocenjenem hotelu s 4*  Riad Dubai, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 100 eur naprej.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za X nočitev (hotel + letalo) v Maroku tako znaša od 442  eur (oz. 221 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– CASABLANCA: Rezervacija hotela s 3* Moroccan House Hotel Casablanca za dve osebi (2 nočitvi) za 80 eur na povezavi tukaj

mrk2

– MARAKEŠ: Rezervacija hotela s 4* Riad Dubai za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 100 eur na povezavi tukaj

mrk3

Rezervacija letov v Maroko (Casablanca) preko spodnje povezave
(po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta v katerega lahko vstavite št. oseb ali drug poljubni termin):
Benetke (VCE) – Casablanca (CMN) – Benetke (VCE), že za 139 eur (ang. povezava expedia.ie)
Benetke (VCE) – Casablanca (CMN) – Benetke (VCE), že za 136 eur (nem. povezava expedia.de)
Benetke (VCE) – Casablanca (CMN) – Benetke (VCE), že za 131 eur (ita. povezava expedia.it)

mrk1

NASVET IZLET NA DLANI: Povratna vozovnica za vlak med Casablanco in Marakešem znaša okvirno 18 eur/osebo, vožnja v eno smer traja okvirno 3 ure;  več o tem na povezavi tukaj.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Maroko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.