Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Benetk na Bali že za 594 eur (tudi v poletnih počitnicah!)

Letalska družba Etihad vam ponuja ugodne letalske karte iz Benetk na Bali (Denpasar), že od 594 eur na osebo. V ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Etihad.

Obdobje potovanja: od marca do novembra 2015 (tudi julija in avgusta!)
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer letalske povezave iz Benetk na Bali:
vce-dps

Primer julij – avgust:
vce-dps_jul

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnjih povezav (po kliku na želeno povezavo, se vam odpre primer letalske karte, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Denpasar (DPS) – Benetke  (VCE), že za 594 eur (ang. povezava vayama.ie) (v primeru najmanj dveh oseb)
Benetke (VCE) – Denpasar (DPS) – Benetke  (VCE), že za 603 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Denpasar (DPS) – Benetke  (VCE), že za 613 eur (ita. povezava expedia.it)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet  lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarkation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

7 komentarjev

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.