Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Benetk v Argentino (s poljubnim postankom v Miamiju) skupaj že za 544 eur

Letalska družba American Airlines vam ponuja akcijske cene letalskih kart iz Benetk v Argentino s poljubnim postankom v mestu Miami , že za 544 eur na osebo. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe American Airlines.

Obdobje potovanja:  od aprila do junija in od septembra do novembra 2015 
Obdobje rezervacije: do 03.02.2015

Primer letalskih povezav iz Benetk v Buenos Aires in Miami:
vce-eze

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko KLIKA spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):

Benetke (VCE) – Buenos Aires (EZE) – Miami (MIA) – Benetke (VCE), že za 544 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Lima (LIM) – Benetke (VCE), že za 544 eur (ang. povezava vayama.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že za 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
 Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Argentino lahko naročite tukaj.
VIZUM: Argentina: 
Vizum za turistična potovanja do 90 dni ni potreben. ZDA: Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZILIzlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.