Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Benetk v Malezijo (Kuala Lumpur) že za 439 eur na osebo

Letalska družba Qatar vam ponuja ugodne letalske karte iz Benetk v Malezijo (Kuala Lumpur), že za 439 eur na osebo ( v primeru dveh oseb).
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Qatar.

Obdobje potovanja:  januar do junij 2015 
Obdobje rezervacije: do 26.1.2015

Primer:
vce-kul

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Kuala Lumpur (KUL) – Benetke (VCE), že za 439 eur (ang. povezava vayama.ie v primeru najmanj 2 oseb)
Benetke (VCE) – Kuala Lumpur (KUL) – Benetke (VCE), že za 449 eur (ang. povezava vayama.ie)
Benetke (VCE) – Kuala Lumpur (KUL) – Benetke (VCE), že za 451 eur (ang. qatar.com)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča na v Maleziji lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet  lahko naročite tukaj.
VIZUM
Slovenskim državljanom vizum za Malezijo ni potreben do 90 dni, Slovenskim državljanom vizum za Tajsko ni potreben do 30 dni.
NAJEM VOZILIzlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.