Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Gradca v Egipt (Hurghada ali Sharm) že za 245 eur na osebo

Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Gradca v Egipt, že od 245 eur na osebo. Na voljo sta destinaciji Hurghada ali Sharm el Sheikh.
V podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines.

Obdobje potovanja: od 22 junij do 17 dec 2015 (ni na voljo med 09-31.07.2015)
Obdobje rezervacije: do 30. junij

Primer povratne letalske povezave iz Gradca v Hurghado:
hurg1

Primer povratne letalske povezave iz Gradca v Sharm el Sheikh:
sharm1

Rezervacija letalskih kart za Egipt je mogoča preko spodnjih povezav (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Graz (GRZ) – Hurghada (HRG) – Graz (GRZ), že za 245 eur (ang. povezava skyscanner.ie)
Graz (GRZ) – Sharm el Sheikh (SSH) – Graz (GRZ), že za 245 eur (ang. povezava skyscanner.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25 USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Egipt lahko naročite tukaj.
VIZUM: Vizum je potreben. Vizum za turistični obisk je možno pridobiti na mejnih prehodih (kopenskih, pristaniških ali na letališčih).
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.