Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Munchna na Kitajsko, že od 456 eur/osebo (jesensko-zimski termini tudi za 1.nov!)

peking_630

Letalski družbi Air France  in KLM vam ponujata ugodne povratne letalske karte iz Munchna na Kitajsko (Peking), že od 456 eur/osebo.

Obdobje rezervacije: do 26. avgusta 2014
Obdobje potovanja: od septembra 2014 do konca marca 2015 (na voljo so številni termini, ob koncu decembra so cene višje!)

Nekaj primerov terminov, ki so na voljo za navedeno ceno: 22.09.-06.10; 30.09.-14.10; 02.-16.10.; 10.-21.11.; 18.-29.11.2014; 07.-20.01.2015….

Primer letalske povezave iz Munchna na Kitajsko:

pek1

Rezervacija letalskih kart za Kitajsko je mogoča preko primera na spodnji povezavi:
Munchen (MUC)-Peking (PEK)Munchen (MUC); že za 456 eur (angl povezava Budgetair.ie)

Rezervacijo letalskih vozovnic za Kitajsko je mogoče izvesti tudi preko uradne Air France strani tukaj (za ceno 460 eur) (po kliku na povezavo se vam odpre iskalnik v katerega vstavite destinacijo MUC-PEK in želeni termin, ter sledite postopku rezervacije vse do plačila). Ob plačilu s kreditnimi karticami vam bodo zaračunali še 15 eur dodatnih stroškov.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 32 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom je vizum za vstop na Kitajsko potreben. Vizum lahko pridobite na Veleposlaništvu Ljudske republike Kitajske (Koblarjeva 3, 1000 Ljubljana, Slovenija). Na voljo so različni tipi vizumov (glede na namen obiska Kitajske; npr. turistični, študentski, poslovni, delovni….) za enkraten, dvakraten ali večkraten vstop na Kitajsko.  Cena vizuma za Slovenske državljane za enkratni, dvakratni ali večkratni vstop na Kitajsko znaša 60 eur, za skupinski vizum pa 48 eur. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest mesecev na dan vstopa v državo. Vizum vam izdelajo v času enega tedna, ob posebnem doplačilu lahko tudi prej. Več o kitajskem vizumu, obrazcu za pridobitev in ostalih potrebnih dokumentih na naslovu: http://si.china-embassy.org/eng/zytz/
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent.  IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, prikazani termini so navedeni zgolj kot primer. V povezave za letalske karte lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.