Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Munchna na Samoo, že od 937 eur na osebo

Letalski družbi Virgin Australia in Aer Lingus vam ponujata ugodno potovanje na Samoo in sicer že za 937 eur na osebo.

Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Dublin, mesto prihoda pa Munchen (v obeh smereh sta pristona 2 postanka). Cena open jaw letalske karte na Samoo znaša 826 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standarednih Virgin Australia mer oz. velikosti.

Enosmerno povezavo med Munchnom in Dublinom vam omogoča letalska družba Aer Lingus, že za 111 eur/osebo (brez prtljage). Skupna cena obeh letalskih povezav (enosmerna Munchen-Dublin in open jaw Dublin-Sydney-Munchen) znaša 937 eur na osebo.

Obdobje potovanja: od aprila do maja 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest


Primer open jaw letalske povezave na Samoo: 

samoa

Rezervacija letalskih kart na Samoo je mogoča preko primera na spodnji povezavi: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Dublin (DUB) – Apia (APW) – Munchen (MUC), že za 826 eur 

Letalsko povezavo med Munchnom in Dublinom lahko rezervirate na spodnji povezavi (v ceno ni všteta prtljaga!):
Munchen – Dublin že za 111 eur
dublin

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 32 eur v eno smer.  Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj:HotelscombinedAirbnb (25USD popusta), Trivago
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Samoo lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom je vizum potreben, pridobi se pri vstopu v državo. Za nadaljnje informacije se obrnite na Veleposlaništvo Samoe v Bruslju.
NAJEM VOZILNajem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.