Izlet na dlani

Povratne letalske karte na Havaje že za neverjetnih 414 eur

Letalski družbi KLM/Air France in Delta vam ponujajo ugodne letalske karte  iz Valencije na Havaje že za zelo ugodnih 414 eur na osebo. V podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih navedenih velikosti letalskih družb.

Obdobje potovanja: do marca in od oktobra do decembra 2016 
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer povratnega leta iz Valencije na Havaje (npr. termin 2.3.-13.3.2016):
vlc-hnl

Rezervacija letalskih kart na Havaje je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Valencija (VLC) – Honolulu (HNL) – Valencija (VLC), že za 429 eur (ang. povezava skyscanner)
Valencija (VLC) – Honolulu (HNL) – Valencija (VLC), že za 414 eur (nem. povezava skyscanner)

Ugodne povratne povezave do Valencije vam omogoča nizkocenovnik Rynaiar iz Trsta ali Benetk.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta).
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.