Izlet na dlani

Povratne letalske karte v Chicago že za 388 eur na osebo

Letalska družba Air Berlin vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Munchna v Chicago, že od 388 eur na osebo.  V obeh smereh je prisoten 1 postanek v Berlinu. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: november 2015- marec 2016 (ugodni termini niso na voljo od sredine decembra do sredine januarja)
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer povratne letalske povezave iz Munchna  v Chicago:
Munchen-Chicago-Munchen, že za 388 eur/osebo (npr. termin 04.11-11.11.2015)
chicago1

Nekaj primerov terminov: 9-18.11.; 25.11-4.12.; 2-11.12; 13.-25.12.2015; 15.-22.01.2016…

Rezervacija letalskih kart v Chicago je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter različni ponudniki letalskih povezav; vstavite lahko tudi želeni termin in št. oseb):
Munchen (MUC)-Chicago (ORD)-Munchen (MUC), že za 388 eur/osebo (ang povezava skyscanner)

 

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.