Izlet na dlani

Povratne letalske karte v Indijo in Šrilanko skupaj že za 357 eur

Odlična priložnost za nepozabno pustolovščino, kjer boste v enem paketu obiskali Indijo in Šrilanko. Letalska družba Air India vam ponuja ugodne letalske karte iz Milana. Najprej boste poleteli v Indijo (Chennai) od tam naprej pa poletite na Šrilanko od koder se preko Mumbaja vračate nazaj v Milano. Cena za vse lete je le 357 eur! V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Air India.

Obdobje potovanja: oktober, november 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalskih povezav iz Milana:
mxp-maa-cmb

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Milano (MIL) – Chennai (MAA) – Colombo (CMB) – Milano (MIL), že za 357 eur (skyscanner.net)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.