Izlet na dlani

Povratne letalske karte iz Benetk v Nigerijo že za 163 eur (error fare)

Letalska družba Etihad Airways vam ponujata ugodno potovanje iz Milana v Nigerijo (Lagos) in sicer za 189 eur na osebo.  V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Etihad Airways mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: april, maj, junij, september
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v Nigerijo:
vce-los

Rezervacija letalskih kart v Nigerijo je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Benetke (VCE) – Lagos (LOS) – Benetke (VCE), že za 163 eur (nem. povezava flugladen.de)
Benetke (VCE) – Lagos (LOS) – Benetke (VCE), že za 177 eur (ang. povezava vayama.ie)

Milano (MIL) – Lagos (LOS) – Milano (MIL), že za 184 eur (nem. povezava flugladen.de)
Milano (MIL) – Lagos (LOS) – Milano (MIL), že za 198 eur (ang. povezava vayama.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča v Nigeriji lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum je potreben.
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.