Izlet na dlani

Povratne letalske karte v Peru že za 497 eur

Letalska družba KLM vam ponuja akcijske cene letalskih kart iz Bruslja v Peru, že za 497 eur na osebo.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe KLM.

Obdobje potovanja:  od novembra 2015 do junija 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje mest

Primer letalskih povezav iz Bruslja v Limo:
bru-lim

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Bruselj (BRU) – Lima (LIM) – Bruselj (BRU), že za 497 eur (ang. povezava skyscanner)
Bruselj (BRU) – Lima (LIM) – Bruselj (BRU), že za 504 eur (ang. povezava skyscanner)

Ugodne povratne letalske karte do Bruslja vam ponujajo številni nizkocenovniki, npr. WizzAir, Ryanair itd.

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PRENOČIŠČA:
 Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hotelscombined ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Peru lahko naročite tukaj.
VIZUM
Vizum za turistična potovanja do 90 dni ni potreben.
NAJEM VOZILIzlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.