Izlet na dlani

Povratne letalske karte v času krompirjevih počitnic iz Milana v New York že za 402 eur!

Še nimate planov za naslednje krompirjeve počitnice? Bi radi presenetili svojega otroka in mu pokazali mesto luči v živo? Za vas smo našli ugodno ponudbo! V mestu, ki nikoli ne spi lahko preživite čudovit teden, poln raziskovanj in novih odkritij.

Letalska družba Lufthansa vam ponuja ugodne letalske karte v New York v času krompirjevih počitnic (termin pon 27.10. – pon 2.11.2015) že za 402 eur na osebo. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Lufthansa.

Obdobje potovanja: od oktobra do novembra 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta do New Yorka:

vayama2ny

mil-ny2
Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Milano (MXP) – New York (NYC) – Milano (MXP), že za 402 eur (ang. povezava vayama.ie)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.comAirbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v  ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.