Izlet na dlani

PRAZNIČNI ČAS NA POHORJU! 2 noči s polpenzionom v Hotelu Bellevue 4* že za 356 eur (2 osebi) (otrok gratis)

Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050 m v hotelu Bellevue. Privoščite si oddih v naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodo poskrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha!

Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljo wellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hotelu Bellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo v bogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in v razkošnem ambientu Ciproš.

Tam, kjer nam višinski zrak omogoča lažje razmišljanje, delovne sestanke pa moti jutranje žvrgolenje ptic, tam kjer nam pogled skozi velika okna uhaja na vrhove dreves in zelene pašnike, tam vam za potrebe seminarjev, poslovnih srečanj, manjših sestankov, nudijo dve dvorani z vso potrebno tehnično opremo. Dvoposteljna soba je velika 30 m2 in ima dvoposteljno ležišče s kavčem.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno)
Polpenzion
Neomejen vstop v svet savn Wellness centra Bellevue (aroma parne kopeli, turški savni,…)

Neomejen vstop v notranji bazen
Neomejen vstop v fitness
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče pred hotelom

 

 

Ponudba je unovčljiva od 29. 12. 2023 do 7. 1. 2024

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.