Izlet na dlani

PREDLOG ZA IZLET! Gardaland park (Kombinirana vstopnica Gardaland Park + Sea life Aquarium) že za 45.5 eur na osebo

Nora zabava v Gardalandu!

Doživite čarobno pustolovščino v parku Gardaland, najbolj znanem tematskem parku v Italiji. Nahaja se na jugovzhodnem bregu Gardskega jezera in ponuja več kot 40 voženj, primernih za vse starosti.
Odkrijte široko paleto voženj in predstav, ki bodo zadovoljile resnično raznoliko množico. Naj gre za skupino prijateljev ali družino, vse vožnje v parku Gardaland ponujajo posebno kombinacijo avanture, adrenalina, sanj in fantazije.
Izzovite brzice v osrčju džungle, soočite se s srhljivimi spusti. Sanjarite po mili volji v Fantasy Kingdom in vseh drugih tematskih področjih.
Čez dan uživajte v vožnjah, kot so Oblivion, The Black Hole in skrivnostne Jungle Rapids. Lebdite na hlodu na ladji Colorado Boat in bodite navdušeni nad neverjetnim slogom ikonične atrakcije I Corsari.
Novost v letu 2023: doživite džunglo Jumanji – The Labirinth – Podajte se v labirint, kjer se boste morali soočiti z nevarnostmi zrcalnega labirinta starodavnega templja, preden stopite v temen pustolovski tunel – vendar, pazite se kač! Nato končno vstopite v labirint divje džungle z neštetimi pastmi in presenečenji. Vam bo uspelo preživeti Labirint in rešiti Jumanji?

Vaš dan v Gardalandu ni popoln brez obiska Gardaland SEA LIFE Aquarium, čudovitega tematskega akvarija, odprtega vse leto, kjer lahko srečate več kot 5000 čudovitih morskih bitij zahvaljujoč velikim steklenim oknom, prozornim kupolam in edinstvenemu podvodnemu tunelu.

Ponudba vključuje:

1x kombinirano vstopnico Gardaland Park + Sea life Aquarium za osebe nad 100 cm (vstopnica se lahko uporabi v enem dnevu ali v dveh zaporednih dnevih)

Brezplačen vstop za otroke, ki so nižji od 100 cm
Uporabo atrakcij: odpiralni časi na https://www.gardaland.it/en/useful-information/plan-your-visit/opening-times/

 

Ponudba je unovčljiva do 22. 10. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.