Izlet na dlani

Preživite novo leto na plaži v Abu Dhabiju (letalo + 6 noči hotel 4*), že od 580 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zelo ugodno opcijo kako preživati novoletne praznike na plaži pri +20 stopinjah celzija. Kombinacijo 8 dnevnih počitnic (28.12.- 5.1.2015) za dve osebi v Abu Dhabiju.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Air Serbia, kjer je povratna letalska povezava za termin 28.12.- 5.1.2015 na voljo, že za 393 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Gre za open jaw povezavo, in sicer je mesto odhoda Ljubljana, mesto povratka pa Dunaj. Na poti je prisoten 1 postanek v vsaki smeri (Beograd).

V Abu Dhabiju je na voljo 6 nočitev (za termin 29.12.-  5.1.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu  v središču mesta in s 4*One to One Hotel, kjer je cena za dve osebi že 375eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 6 nočitev (hotel 4* + letalo) v Abu Dhabiju tako znaša od 1161 eur (oz. 580 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
4*One to One Hotel za dve osebi za 375 eur (28.12.- 5.1.2015)
auh_hotel_NY

Rezervacija open jaw letov v Abu Dhabi z odhodom iz Ljubljane in povratkom na Dunaj  preko spodnje povezave:
Ljubljana -Abu Dhabi-Dunaj, že za 393 eur na osebo (termin 28.12.- 5.01.2015) (angl povezava Budgetair.ie)

lju_auh

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prevoz iz Dunaja do Ljubljane vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 28 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Združene Arabske Emirate lahko naročite tukaj.
Vizum za Združene Arabske Emirate več ni potreben.
Temperature zraka in morja v Abu Dhabiju v mesecu februarju preverite na povezavi tukaj

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.