Izlet na dlani

PRILOŽNOST! Povratna letalska karta iz Dunaja v Abu Dabi (september) že za 186 eur!

Abu Dabi je glavno mesto Združenih arabskih emiratov in istoimenskega emirata. Leta 2009 je štel 896.700 prebivalcev. Je moderno mesto s poslovnimi stavbami in nakupovalnimi centri, ki je bilo zgrajeno po odkritju nafte leta 1958. Trdnjava Oasr-al-Husn iz 19. stoletja, velika mošeja, naftni muzej, univerza (1974) in mednarodno letališče so najpomembnejše zgradbe v mestu. Letalska družba LTURFly vam ponuja super ugodno potovanje po promocijskih cenah iz Dunaja v Abu Dabi in sicer za 186 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih LTURFly mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: september 2015 (več terminov tukaj)
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v Abu Dabi:
vie-auh

Rezervacija letalskih kart v Abu Dabi je mogoča preko primera na spodnji povezavi ali direktno na strani letalske družbe LTURFly: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):

Dunaj (VIE)- Abu Dabi (AUH) – Dunaj (VIE), že za 186 eur (ang. povezava LTURFly)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča v Jamajko lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Vizum do 30 dni ni potreben.
VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.