Izlet na dlani

PRILOŽNOST! Povratna letalska karta na rajski karibski otok Curacao že za 506 eur!

Odlična priložnost za pobeg na rajske plaže karibskega otoka! Curacao je dolg približno šestdeset kilometrov, njegova širina pa na nobenem delu otoka ne presega petnajst kilometrov. Gre za majčken del kopnega v senci visokih gora Venezuele, ki je od otoka oddaljena približno šestdeset kilometrov. Če v te kraje prispete z letalom, lahko zlahka spregledate ta mali košček zemlje, a tega nikakor ne smete dopustiti, kajti »neuporabni otoček« je resnično vreden ogleda. Tamkajšnji koralni greben je raj za potapljače. Voda je kristalno čista in topla, pod vodo pa kar mrgoli najrazličnejših živalskih vrst, od morskih želv do hobotnic, od morskih vetrnic do pisanih spiral posebne vrste morskih črvov. Bogata je tudi kulinarična ponudba, ki s svojimi evropskimi, afriškimi in južnoameriškimi vplivi odseva večkulturni značaj otoka. In čeprav na Curaçau z lahkoto najdete svoj mirni kotiček, je poskrbljeno tudi za tiste, željne večerne zabave. Tu so številne igralnice, plaža Mambo pa se ob koncih tedna po sončnem zahodu spremeni v en sam velik ‘žur’. Speči pelikani se zdijo glasbe in vsesplošnega rajanja že vajeni (vir: www.rtvslo.si)
Letalska družba KLM vam ponuja ugodne letalske karte iz Munchna na Curacao že od 506 eur. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe KLM.

Obdobje potovanja: avgust, september, oktober, november 2015
Obdobje rezervacije: do 8. junija 2015

Primer leta na Curacao za 506 eur:
cur

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Munchen (MUC) – Curacao (CUR) – Munchen (MUC) že za 506 eur (ang.povezava skyscanner.ie) – 12.-27.9.
Munchen (MUC) – Curacao (CUR) – Munchen (MUC) že za 506 eur (ang.povezava skyscanner.ie) – 17.-31.9.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.