Izlet na dlani

PRILOŽNOST! Povratna letalska karta v Brazilijo (Sao Paolo) s postankom v ZDA (New York) že od 448 eur!

Želite potovati v Brazilijo in ZDA, vendar se ne morete odločiti, katero državo bi izbrali? Poletite iz Milana ali Benetk nepozabni avanturi na poti, kjer boste dopustovali v Braziliji in se zabavali v New Yorku! Vaš prvi postanek bo Sao Paolo, nato pa boste poleteli v “Big Apple” . Povratek je v Milano ali Benetke.

Letalska družba Delta vam ponuja ugodne kombinirane letalske karte iz Milana v Sao Paolo, New York že od 448 eur na osebo. V podano ceno letalske karte je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Delta.

Obdobje potovanja: februar 2016
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave Milano – Sao Paolo – New York – Milano:
mxp

Primer letalske povezave iz Benetke – Sao Paolo – New York – Benetke:

vce

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Milano (MXP) –  San Paolo (GRU) – New York (JFK) – Milano (MXP), že za 448 eur (nem. povezava kayak.de)
Benetke (VCE) – San Paolo (GRU) – New York (JFK) – Benetke (VCE), že za 507 eur (nem. povezava kayak.de)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem. Za vstop v Brazilijo Do 90 dni vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL
:
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.