Izlet na dlani

PRILOŽNOST! Povratna letalska karta z Emirati iz Milana v New York že za 354 eur

Letalska družba Emirates vam ponuja ugodne direktne letalske karte iz Milana v New York že za 354 eur na osebo. V podano ceno letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti navedenih letalskih družb.

Obdobje potovanja: do 30 junija 2016 (februarja in marca so cene najnižje!)
Obdobje rezervacije: do 29. februarja oz do razprodaje prostih mest

Primer povratnega leta iz Milana v New York (termin 17.02.-24.02.2016):
emirat

Nekaj terminov, ki so še na voljo:25.2.-03.03.(374 eur); 13-19.03.(378 eur); 17-24.03.(378 eur)….

Rezervacija letalskih kart iz Milana v New York je mogoča preko spodnje povezave (klik na povezavo, izberete ponudnika letalske karte in nato sledite postopku rezervacije):
Milano (MXP) – New York (JFK) – Milano (MXP), že za 354 eur (it. povezava momondo)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta).
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.