Izlet na dlani

PRILOŽNOST! Povratne letalske karte v Azijo že za 427 eur (Novo leto!)

Super priložnost za poletni pobeg v otoško državo Singapur, ki velja za najmanjšo azijsko državo. Singapur velja za nakupovalno meko, saj je država zasuta z nakupovalnimi središči, kjer boste zagotovo našli kaj zase. Mesto je eno najvarnejših na svetu, infrastruktura je izjemno razvitza, tako da se boste zagotovo počutili udobno. Letalska družba Air China vam ponuja ugodno potovanje iz Munchna na v Singapur že od 427 eur na osebo.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Air China .

Obdobje potovanja: v času novoletnih praznikov
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave v Singapur:
singapur

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah:
Munchen (MUC) – Singapur (SIN) – Munchen (MUC) že za 427 eur (ang. povezava skyscanner)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZA: Za Singapur vizum do 90 dni ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.