Izlet na dlani

PRVI FALKENSTEINERJEV KAMP V SLOVENIJI! 2 noči z zajtrkom v hiški v Falkensteiner Premium Camping Lake Blaguš že za 289 eur (2 osebi + otrok)(poletje)

Prvi Fakensteinerjev kamp oz. objekt v Sloveniji: FALKENSTEINER PREMIUM CAMPING LAKE BLAGUŠ – Postanite eno s poživljajočo naravo!

Kamp “Falkensteiner Premium Camping Lake Blaguš” ponuja kampistom edinstveno doživetje počitnic in narave. Nahaja se v osrčju Slovenije, sredi neokrnjenih gozdov, neposredno na obali slikovitega Blaguškega jezera. Obiskovalci lahko izbirajo med prostornimi parcelami in popolnoma trajnostno izdelanimi dizajnerskimi mobilnimi hišicami, ki jih lahko rezervirate z ali brez dodatnega lesenega šotora. Neposredna okolica je idealna za številne aktivnosti na vodi in kopnem. Ponudbo zaokrožajo čudovita restavracija s pogledom na jezero in originalna gozdna savna.

Blaguško jezero je idilično zatočišče sredi slikovite pokrajine Slovenije. Njegove mirne vode, ki odsevajo okoliško bujno zelenje in veličastne vrhove, ponujajo miren pobeg za ljubitelje narave in navdušence na prostem.

HIŠKA LAKE HOUSE: V neposredni bližini Blaguškega jezera stojijo estetsko edinstvene hiške Lake House, ki so izdelane iz povsem naravnih materialov in se popolnoma skladajo z okoliško naravo. Hiške Lake House stojijo tik ob vodi (obalna vrsta) ali pa rahlo dvignjene na gričku (srednja ali zgornja vrsta). Z zasebnih teras ponujajo dih jemajoč razgled na kristalno čisto jezero in okoliške gozdove. Tukaj lahko doživite naravo v njeni najbolj neokrnjeni obliki.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v hiški „Lake House“ obalna vrsta za 2 osebi (1 otrok do 17,99 let brezplačno)
Zajtrk v restavraciji v kampu
10% popusta v restavraciji v kampu
2-urno uporabo koles (na povpraševanje na lokaciji)

Uporabo male koče s savno v gozdu
Uporabo igrišča
Končno čiščenje
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 1. 7. 2024 do 1. 9. 2024

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.