Izlet na dlani

PRVOMAJSKI UMAG! 3 noči s polpenzionom v Hotelu Aurora Plava Laguna 4* že za 282 eur (2 osebi) (2 otroka gratis)

Hotel Aurora je eden prvih ekološko naravnanih hotelov na Hrvaškem. Hotel je odlična destinacija za vse, ki želijo uživati v celostni bogati hotelski ponudbi. Zunanji bazen, le streljaj stran od plaže, iz katerega se ponosno dviga oljka, ki je simbol podnebja Istre, nudi edinstven pogled na Jadransko morje. Ta hotel v Umagu je idealen kraj za nepozabne poletne počitnice!

Hotel Aurora nudi dejavnosti za otroke in odrasle, z najboljšo zabavo pa poskrbi za popolne poletne počitnice. Dobrodošli na prave počitnice z veliko sonca in zabave! Hotel ima 52 enoposteljnih sob, 246 dvoposteljnih sob, 4 hotelske apartmaje z eno dvoposteljno spalnico in 4 hotelske apartmaje z dvema dvoposteljnima spalnicama. Sodobne Economy sobe površine približno 23 m2 imajo francosko posteljo, kopalnico s kadjo in opremljen balkon. Ta soba je urejena v svežih in svetlih barvah ter ponuja vse, kar potrebujete za mirne počitnice. Soba je primerna za 2 odrasle osebe.

Športna ponudba v hotelu: Dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle (Mini club in Activities club): Animacija za otroke od 5. do 12. leta. Najem koles ob prejšnji rezervaciji, zabavni športni programi, kot so fitness keep fit program, gimnastika na vodi, pilates, yoga, streching in aerobika v vodi, namizni tenis, balinanje, družabne igre (šah, domino).

Plaža in bazeni: Betonska plaža, slatkovodni zunanji bazen s teraso za sončenje, slatkovodni bazen za otroke.

Gastro ponudba: Hotel ima buffet restavracijo s show-cooking-om, beach bar in tematske gastro večeri. All inclusive vključuje zajtrk, kosilo in večerjo (snack in fast food pri bazenu, vino in pivo, alkoholna in brezalkoholna pijača domačih proizvajalcev, voda, filter kava, espresso in čajevi,..).

Mesto Umag se je razvilo v eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Hrvaškem in to ni presenečenje. Slikovito istrsko mesto na Jadranski obali izstopa s svojo lepoto. Zaradi svoje lokacije na severozahodu Hrvaške, Umag šteje za vrata Istre iz Evrope. Takoj po prihodu v mesto boste opazili njegove čari. Takoj, ko zagledate te neskončne mediteranske pejsaže in začutite vonj Jadranskega morja v zraku, boste vedeli, da se nahajate na posebnem mestu.

Tipi sob:
E2BPF – Dvoposteljna Economy soba: francoska postelja, balkon, pogled park, cca 23 m2
C2BP – Dvoposteljna Classic soba: balkon, pogled park, cca 25 m2
S3BP – Dvoposteljna Superior soba: dve postelji + pomožno ležišče, balkon, pogled park, cca 31,5 m2
P3BN – Dvoposteljna Premium soba: dve postelji + pomožno ležišče, balkon, pogled morska stran, cca 31,5 m2
S3P – Dvoposteljna Superior soba: dve postelji + pomožno ležišče, brez balkona, pogled park, cca 31,5 m2
S3BP – Dvoposteljna Superior soba: dve postelji + pomožno ležišče, balkon, pogled park, cca 31,5 m2
F4BP – Family soba: dve postelji + dva pomožna ležišča, balkon, pogled park
F4BN – Family soba: dve postelji + dva pomožna ležišča, balkon, pogled morska stran

 

Ponudba vključuje:

3x nočitev v Superior sobi z balkonom (pogled park) za 2 osebi (1. otrok do 11,99 let in 2. otrok do 4,99 let brezplačno)
Polpenzion

Otroško posteljico (na povpraševanje)
Turistično takso
Brezplačnen Wi-Fi

 

Ponudba je unovčljiva od 26. 4. 2023 do 2. 5. 2023
Nakup in rezervacija samo do 15. 3. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.