Izlet na dlani

RAJSKI OTOKI! Povratna letalska karta na Andamanske otoke že za 513 eur na osebo

Andamanski otoki so ozemlje republike Indije. So nekje na sotočju vplivov Myanmara, Indonezije in Indije. In prav takšno sotočje in raznolikost daje pravi pridih otoški hrani, ki se želi na vsakem koraku pokazati v vsej svoji veličini. Primarna hrana na otoku so seveda ribe, takoj za petami pa so jim domači kokosi in mangoti. Težko si človek predstavlja karkoli lepšega, kot pa da se s motorjem vozii po otoku in pod velikimi mango drevesi nabira te slastne sadeže (vir: www.povsodjelepo.com).
Najboljši čas za obisk Andamanskih otokov je od sredine januarja do sredine maja, zato ne oklevajte predolgo in skočite rajskim plažam naproti.

Letalski družbi Etihad in Jet Airways vam ponujata ugodne povratne letalske karte iz Munchna v Port Blair in sicer že od 513 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage in kos manjše osebne prtljage letalskih družb Etihad in Jet Airways.

Obdobje potovanja: februar, marec, april 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave iz Munchna v Port Blair:
muc-ixz

Rezervacija letalskih kart na Andamanske otoke je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta različnih ponudnikov):
Munchen (MUC) – Port Blair (IXZ) – Munchen (MUC), že za 513 eur (nem. povezava skyscanner.de)
Munchen (MUC) – Port Blair (IXZ) – Munchen (MUC), že za 525 eur (ang. povezava skyscanner.net)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Vizum je potreben. S 15. avgustom 2015 je Indija uvedla elektronski vizum (e-vizum), ki slovenskim državljanom omogoča vstop v Indijo preko 16 mednarodnih letališč. Vizum se lahko izda za maksimalno 2 obiska v koledarskem letu in omogoča enkratni vstop. Podrobnejše informacije so dosegljive na naslednji povezavi https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html oz. na Veleposlaništvu Indije v Ljubljani.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.