Izlet na dlani

RAJSKO! Open Jaw povratna letalska karta iz Munchna na sanjske Sejšele že za 438 eur!

Ste razmišljali o sanjskem dopustu, ki vam bo cenovno dostopen? Se radi potapljate, raziskujete in okušate novo kulinariko. Vse to lahko združitev enem nepozabnem dopustu! Pred vami je možnost za uresničitev vaših želja. Si upate? Sejšele imenujejo tudi Raj na Zemlji, sestavljeni so iz kar 115 otokov. Popotniki jih radi obiščejo zaradi raziskovanja eksotičnih krajev, predvsem zunanje otoke, zaradi možnosti potapljanja in raziskovanja bogatega morskega sveta, bogate, tudi kreolske kulinarike. Notranji, granitni otoki pa so bolj naseljeni, obljudeni in zanimivi za romantična potovanja. Sejšeli so namreč zelo priljubljena destinacija mladoporočencev. Ponujajo tudi dobre plaže, kjer se odvijajo sproščene zabave. Iz Munchna boste poleteli na največji otok med vsemi (Mahe), na njem je tudi glavno mesto Victoria, ki se ga splača videti zaradi več razlogov. Sam otok je razdeljen na več upravnih območij, povsod je pomemben turizem, vidi pa se še vedno tudi pristne ribiške vasi, nebeške sončne vzhode in zahode.
Letalska družba Kenya Airways vam ponuja ugodne letalske karte iz Munchna na Sejšele že od 435 eur in prihodom v Bruselj. Iz Bruselja lahko poletite že ugodno z nizkocenovnimi letalskimi družbami (cene se gibljejo od 20 eur naprej).

Obdobje potovanja: 1. november do 15.decembra 2015, od 1.januarja 2016 dalje
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta na Sejšele za 438 eur:

sejseli

Rezervacija letalskih kart za kombinacijo letov je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Munchen (MUC) – Mahe (SEZ) – Bruselj (ZYR) že za 438 eur (ang. povezava vayama.ie)
Munchen (MUC) – Mahe (SEZ) – Bruselj (ZYR) že za 460 eur (nem. povezava ebookers.de)

 

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum ni potreben za obdobje do 90 dni
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.