Izlet na dlani

ŠE CENEJE V ZDA! Povratna letalska karta iz Munchna v Chicago že za 308 eur!

Letalska družba Air Berlin vam ponuja ugodne povratne letalske karte iz Munchna v Chicago, že od 308 eur na osebo. V obeh smereh je prisoten 1 postanek v Berlinu. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: od 4.1. do 17.3.2016
Obdobje rezervacije: do 15.12.2015

Primer povratne letalske povezave iz Munchna v Chicago:
Munchen-Chicago-Munchen, že za 308 eur/osebo (termin 10.-17.2.2016)
chi

Rezervacija letalskih kart v Chicago je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter različni ponudniki letalskih povezav; vstavite lahko tudi želeni termin in št. oseb):
Munchen (MUC) – Chicago (ORD) – Munchen (MUC), že za 308 eur/osebo (nem povezava skyscanner)
Munchen (MUC) – Chicago (ORD) – Munchen (MUC), že za 317 eur/osebo (ang povezava skyscanner)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

ZAVAROVANJE: Ugodno turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav lahko sklenete tukaj. (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.