Izlet na dlani

SUPER! Povratna letalska karta iz Dunaja, Budimpešte ali Munchna v Južno Afriko (Johannesburg) že za 367 eur!

Ste si kdaj želeli zjutraj zbuditi v divjini, obkroženi z živalmi, ki jih ponavadi gledate samo na kanalih, ki prikazujejo življenje v divjini? Ali pa ste si želeli od blizu deliti morsko globino z morskimi psi? Mogoče si želite skočiti z elastiko (bungee jumping) iz enega izmed največjih mostov na svetu? Vse to in še več si lahko privoščite, če boste na oddihu v Johannesburgu, saj si je vredno ogledati zgoraj naštete atrakcije in na polno izkoristiti dopust. Johannesburg velja za največje svetovno mesto, ki ne leži ob vodi, jezeru ali morju. Privoščite si obisk Jozija (kot mestu ljubkovalno rečejo) in si naredite plan dopusta tako, da si boste lahko privoščili še kakšno izmed številnih možnosti, ki jih ponuja obisk Republike Južne Afrike. Letalska družba Egyptair vam ponuja promocijske cene letalskih kart iz Budimpešte, Dunaja in Munchna v Johannesburg in sicer že za 367 eur na osebo.
V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardih Egyptair mer oz. velikosti.

afrr

Obdobje potovanja: maj, junij 2015
Obdobje rezervacije: do 13.maja

Primer letalske povezave v Južno Afriko:
jozi

Rezervacija letalskih kart v Južno Afriko je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Budimpešta (BUD) – Johanesburg (JNB) – Budimpešta (BUD), že za 367 eur (vayama.ie)
Munchen (MUC) – Johanesburg (JNB) – Munchen (MUC), že za 416 eur (skyscanner.net)
Dunaj (VIE) – Johannesburg (JNB) – Dunaj (VIE), že za 408 eur (skyscanner.net)

 

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.


NE SPREGLEJTE: Če se odpravljate v tujino je koristna sklenitev zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. NLB Vita tujina je zavarovanje, ki krije stroške nujne zdravniške oskrbe in prevoza v tujini, hkrati nudi ter v primeru bolezni ali poškodbe v tujini tudi medicinsko asistenco v slovenskem jeziku. Cenik zavarovalnih vsot in premij si ogledate na povezavi tukaj (kik na povezavo). Zavarovanje lahko sklenete v vseh Poslovalnicah NLB ali preko spleta preko te povezave (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že za 32 oz.38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča v Johannesburgu lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Johannesburg lahko naročite tukaj.
VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni.
NAJEM VOZIL: Izlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDA. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.