Izlet na dlani

SUPER! Povratna letalska povezava na rajsko Dominikansko republiko že od 335 eur!

Letalski družbi Alitalia in Delta vam ponujata zelo ugodno potovanje na rajske plaže Dominikanske republike in sicer že za 335 eur na osebo iz Milana. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Alitalia in Delta mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: november, december 2015, januar, februar 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v Dominikansko republiko:

sdq

Rezervacija letalskih kart v Santa Domingo je mogoča preko primera na spodnji povezavi: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Milano (MXP) – Santa Domingo (SDQ) – Milano (MXP), že za 335 eur (ita. povezava tui.it) (25.1 – 1.2.2016)
Milano (MXP) – Santa Domingo (SDQ) – Milano (MXP), že za 365 eur (ita. povezava expedia.it)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI: PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana je na voljo že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj. PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča v Miamiju lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dominikansko republiko lahko naročite tukaj VIZUM:Vizum ni potreben. NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.