Izlet na dlani

SUPER PRILOŽNOST! Povratna letalska karta in 4 nočitve v španskem biseru Alicante (letalo + hotel) že za norih 99 eur!

Vroča španska ponudba v mesecu septembru! Alicante ali “biser Mediterana”, je s svojim ugodnim podnebjem in prekrasnimi plažami dobil priznanje Modra zastava Evropske unije za najlepše in najbolj ekološko urejen kraj. S 335.000 prebivalci Alicante združuje vse prednosti manjšega mesta z bogatim kulturnim življenjem, z mlado univerzo, in uspešnim gospodarstvom ter številnimi lokalnimi festivali. Alicante vas vabi, da ga bolje spoznate. Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v septembru (termin tor 22.- sob 26.09.2015) za dve osebi v Alicanteju, ki vam ponuja nešteto možnosti za raziskovanje.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bologne , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 61 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Alicanteju so na voljo nočitve (za termin 22.-26.09.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Goya Hotel de Alicante, kjer je cena za dve osebi že 76 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 2*+ letalo) v Alicanteju tako znaša od 198 eur (oz.99 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 2*Goya Hotel de Alicante za dve osebi (4 nočitve) za 76 eur na povezavi tukaj

alihot

Rezervacija letov v Alicante preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bologna – Alicante – Bologna, že za 61 eur na osebo (termin 22 – 26.9.2015)

alilet
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Alicante lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.