Izlet na dlani

SUPER UGODNO! Povratna letalska karta v ZDA (Chicago) za norih 304 eur!

Pohitite! Nore cene za obisk ZDA. Letalska družba Air Canada ponuja noro ugodne povratne letalske vozovnice v Chicago že za 304 eur iz Milana, iz Benetk pa za 307 eur! V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti  letalske družbe.

Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest
Obdobje potovanja: april maj, junij, oktober, november 2015

Primer leta v Chicago:

chi

Rezervacija letalskih kart je mogoča
Milano (MXP) – Chicago (ORD) – Milano (MXP) že za 305 eur (ang. vayama.ie)
Benetke (VCE) – Chicago (ORD) – Benetke (VCE) že za 307 eur (ang. vayama.ie)

 

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:

PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem. Za vstop v Kolumbijo je vizum potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.