Izlet na dlani

TAJSKA VS. MALEZIJA…Open jaw letalske karte v Bangkok in Kuala Lumpur že za 429 eur na osebo

Letalska družba Air China vam ponuja ugodne letalske karte na Tajsko (Bangkok) in v Malezijo (Kuala Lumpur), že za 429 eur na osebo. Letalske karte so tipa double open jaw, mesto odhoda je Dunaj, od koder letite v Bangkok; vračate se iz Malezije (Kuala Lumpur) v Munchen. V obeh smereh je prisoten postanek oz. 2. V ceno je vključen tudi kos check in prtljage standardnih mer oz. velikosti navedene letalske družbe.

Obdobje potovanja: november 2015- marec 2016
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer open jaw letalske povezave na v Bangkok oz. Malezijo:
Dunaj-Bangkok, Kuala Lumpur-Munchen, že za 429 eur/osebo (npr. termin 08.11-23.11.2015)
tajska1

Nekaj primerov terminov: 08.-16.11.2015; 17-25.01.2016…

Rezervacija letalskih kart na v Bangkok in Malezijo je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter različni ponudniki letalskih povezav; vstavite lahko tudi želeni termin in št. oseb):
Dunaj (VIE) – Bangkok (BKK), Kuala Lumpur (KUL) – Munchen (MUC), že za 429 eur (nem povezava skyscanner)

Ugodno enosmerno povezavo iz Bangkoka v Kuala Lumpur vam prav tako omogočajo številni azijski  nizkocenovniki, npr. Air Asia že od 49 eur/osebo (brez prtljage). Ugodne enosmerne povezave lahko brskate na povezavi tukaj.

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Slovenski državljani za vstop na Tajsko in v Malezijo ne potrebujejo vizuma.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.