Izlet na dlani

TOP! Povratna letalska karta iz Dunaja v atraktivni Kuvajt že za 181 eur!

Super priložnost za obisk in raziskovanje atraktivne in lepe destinacije! Kuvajt je država Srednjega vzhoda, ki na severu in zahodu meji z Irakom na jugozahodu pa z Saudsko Arabijo. Kot mnoge druge države Arabskega polotoka, je tudi Kuvajt bogat z nafto, saj ima skoraj osem odstotkov svetovne zaloge. Ima tudi veliko otokov, največji izmed teh je otok Bubiyan, ki skriva mnogo naravnih čudes. Letalska družba Pegasus vam ponuja ugodne letalske karte iz Dunaja v Kuvajt že za 181 eur na osebo.

Obdobje potovanja:september, oktober, november, 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta v Kuvajt:
kuw

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Dunaj (VIE)– Kuvajt (KWI) – Dunaj (VIE), že za 181 eur (ang. povezava skyscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Kuvajt lahko naročite tukaj.
VIZUM:Za vstop v Kuvajt je vizum potreben.
Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj. redcoon

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.