Izlet na dlani

TOP! Povratne letalske karte iz Trst v Miami že za 313 eur

Poletite na Florido, kjer si lahko na delu ogledate slovenska zvezdnika Gorana in Zorana Dragića. Letalska družba Alitalia vam ponuja ugodne letalske karte iz Trsta v Miami že za 367 eur oziroma 313 eur v primeru open jaw (Trst, Milano) V obeh smereh je prisoten zelo kratek postanek v Rimu. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Alitalia  mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: november, december
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v Miami:
trs-mia

Rezervacija letalskih kart v Miami je mogoča preko primera na spodnji povezavi ali direktno na strani letalske družbe Jetairfly: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Trst (TRS) – Miami (MIA) – Trst (TRS), že za 367 eur (ang. povezava skyscanner)
Trst (TRS) – Miami (MIA) – Milano (MIL), že za 313 eur (ang. povezava skyscanner)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.


ZAVAROVANJE:
Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča v Miamiju lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.