Izlet na dlani

UDOBNO IZ LJUBLJANE! Povratna letalska karta v pravljični Copenhagen že od 88 eur na osebo!

Pripravili smo vam ponudbo povratnih letalske karte iz Ljubljane v Copenhagen že za 88 eur na osebo v mesecu maju in juniju! V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti (23 kg) letalske družbe Adria Airways. Skandinavsko očarljivi Copenhagen, na vzhodni obali otoka Zealand ležeče mesto, je zrasel iz vasi, ki so jo v 10. stoletju osnovali Vikingi. Copenhagen navdušuje obiskovalce s svojo severnjaško arhitekturo in nič manj z živahnostjo množice ljudi na ulicah, v neštetih barih, restavracijah in kavarnah. V središču Copenhagna in v njegovi soseščini se nočno življenje razpotegne vse do jutra. Čez dan je mogoče obiskati narodno galerijo, kjer so na ogled dela Rembrandta, Rubensa, Matissa, Picassa,…, ali pa se v narodnem muzeju potopiti v zgodovino Danske, se podati do gradu Rosenborg, ki je lep primerek danske renesančne arhitekture, ali v zabaviščni park Tivoli. In še marsikam drugam. Ne nazadnje tudi v pivovarno Carlsberg, ki vari več svetovno uveljavljenih vrst piva. Smo vas prepričali?

Obdobje potovanja: od 10. maja do 25. junija
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer leta iz Ljubljane v Copenhagen
lju-cph

Rezervacija letalskih kart je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije)
Ljubljana (LJU) – Copenhagen (CPH) – Ljubljana (LJU), že za 88 eur (ang. povezava momondo.com)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA:
Obiščite Christianio, ki je svobodno mesto v mestu, kjer vladajo posebna pravila in ji zakoni države ali mesta ne pridejo do živega. Popijte kavico na obrežju predela Nyhavn v družbi pisanih hišic in s kolesom obiščite morsko deklico.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VIZUM:
Slovenskim državljanom vizum ni potreben.
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.