Izlet na dlani

UDOBNO! Povratna letalska karta iz Ljubljane v New York (in ostala mesta Severne Amerike) že od 550 eur!

Še ne veste kam za pomladne počitnice? Poletite iz domačega praga v veliko jabolko! New York je po številu prebivalstva največje mesto v Združenih državah Amerike, s svojim metropolitanskim območjem pa med največjimi urbanimi območji na svetu. V New Yorku so se razvila številna ameriška kulturna gibanja, abstraktni ekspresionizem (poznan tudi kot newyorška šola) na področju slikarstva in hip-hop, pank, salsa in Tin Pan Alley na področju glasbe. Leta 2005 se je v mestu govorilo skoraj 170 jezikov, 36 % prebivalstva pa se je rodilo zunaj Združenih držav. Zaradi svoje 24-urne podzemne železnice in neprestanega vrveža prometa in ljudi je New York poznan tudi kot »Mesto, ki nikdar ne spi«. V mestu bo prav gotovo vsak našel nekaj za svojo dušo.

Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne letalske karte iz Ljubljane v New York in že od 550 eur na osebo. V podano ceno letalske karte sta vključena tudi 2 kosa check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines.

Obdobje potovanja: marec, april, maj 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primer letalske povezave iz Ljubljana – New York – Ljubljana:

lj

Rezervacija letalskih kart je mogoča
Ljubljana (LJU) – New York (NYC) – Ljubljana (LJU) že za 565 eur (ang. turkish airlines)
Ljubljana (LJU) – New York (NYC) – Ljubljana (LJU) že za 550 eur (ang. vayama.ie)

ljny
Na voljo so vam tudi leti v druga mesta Severne Amerike (Houston, San Francisco, Boston, Toronto, Chicago). Rezervacija kart je prav tako možna na strani Turkish Airlines.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:

PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)

VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem. Za vstop v Kolumbijo je vizum potreben.

NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.