Izlet na dlani

UGODEN AVGUSTOVSKI DOPUST NA KORČULI! 7 noči All Inclusive v Posejdon hotel 3* v Vela Luki že za 799 eur (2 osebi)

Hotel Posejdon je sodoben dvoetažni hotel, ki se nahaja v Veli Luki na zahodni strani otoka Korčula, do središča mesta pa ga loči 1,2 km dolga sprehajalna steza. V bližini centra se nahaja tudi trajektna luka, ki otok povezje z drugimi otoki in kopnim. Položaj hotela Posejdon in njegova ponudba so razlog, da je ta hotel popoln za pravi oddih!

Sobe so popolnoma prenovljene, klimatizirane in opremljene s kopalnico (tuš kabine), SAT TV in telefonom. Sproščate se lahko na hotelski plaži, kjer lahko srkate pijačo v beach baru in uživate v živi glasbi na terasi s čudovitim pogledom na zaliv. Hotel ponuja tudi bogato izbiro hrane z možnostjo gluten free, street food, slow food obrokov. Vsa hrana je pripravljena brez palmovega olja. Del obrokov se pripravlja na znanem Josper žaru.

Gostom hotela je na voljo tudi potapljaški center Posejdon, eden najsodobnejših in najbolje opremljenih centrov, nahaja pa se v neposredni bližini hotela.

Do središča mesta se lahko odpravite s kratko vožnjo s čolnom po zalivu, kar je idealna priložnost, da si v prijetnem mediteranskem vzdušju ob zvokih klape ogledate kulturne znamenitosti.

Ponudba vključuje:

7x nočitev v Standard dvoposteljni sobi s francoskim balkonom za 2 osebi
All inclusive (samopostrežni polni penzion (zajtrk od 7.00 do 10.00, kosilo od 12.30 do 14.00 in večerja od 19.00 do 21.00) z vključeno pijačo…

Brezplačen Wi-Fi (na voljo v sobah in recepciji)
Brezplačno parkirišče (glede na razpoložljivost, rezervacija ni mogoča)

 

Ponudba je unovčljiva od 26. 8. 2023 do 9. 9. 2023

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

 

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.