Izlet na dlani

UGODEN ODDIH ZA PARE V IZOLI! 2 noči s polpenzionom v Dva Topola resort že za 199 eur (2 osebi)

✔ resort v čudoviti Izoli ✔ 50 metrov od morja ✔ očarljiv park ✔ popolnoma prilagojeno osebam z gibalnimi omejitvami ✔ udobne sobe ✔ slovenska kulinarika ✔ notranji bazen ✔ v notranjosti popolnoma prenovljeno

Dva Topola Resort se nahaja le kratek sprehod stran od mestnega jedra Izole in je obdan z očarljivim parkom. Gostje lahko uživajo v osupljivem razgledu, ki diši po morju. V bližini, le 100 metrov stran, se nahaja prilagojena plaža “Dva Topola”, ki vključuje tudi ogrevan bazen in je namenjena vsem, ne glede na njihove fizične omejitve, kar predstavlja edinstveno turistično ponudbo.
Vsi prostori hotela od sobe, do restavracije in bazena so popolnoma prilagojene gibalno oviranim osebam, saj je resort prijazen invalidom.

Restavracija Dva Topola združuje tradicionalne slovenske jedi v edinstvena kulinarična doživetja. Izpod rok hotelskega kuharskega velemojstra in njegove ekipe se vsak dan rojevajo novi okusi, ki zadovoljijo prav vsakega. Dvoposteljna soba ima dvojno ležišče v izmeri 2x90x200 cm, ki ga lahko na vašo željo razdružijo. Sobe so opremljene z manjšo mizo, omaro, mini barom ter televizijo. Posebnost sob je oprema, prilagojena gibalno oviranim osebam (stropno dvigalo, tuš brez kabine in ostala oprema po želji in potrebi gosta).

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
Polpenzion
1x topli napitek v hotelskem baru
Uporabo bazena
Uporabo fitnessa

Jutranjo telovadbo v bazenu
Dihalne vaje
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče (glede na razpoložljivost)

 

Ponudba je unovčljiva do 22. 12. 2023

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.