Izlet na dlani

UGODEN SKOK NA SICILIJO! Povratne letalske karte iz Benetk v Palermo že od 24 eur


maj- sredina julija 2023

 

 


do razprodaje prostih mest

Primer povratne letalske povezave iz Benetk v Palermo (17. -24.05.2023)

Povratne letalske karte iz Benetk (prtljaga NI vključena) v:
Palermo (PMO) že za 24 eur
Preverite doplačilo za želeno velikost prtljage!

Primeri terminov PMO: 24.-31.05.; 07.-14.06.; 20.-27.06.; 27.06.-04.07.; 05.-12.07...

 

Klikni tukaj za primer:

Letalske karte

Pred potovanjem ne pozabi na Zavarovanje za tujino:
WIZ Tujina- 10% spletni popust

 

Pomembne informacije
viza ni potrebna, prtljaga NI vključena!
Nastanitve
Prevoz do letališča
Rent-a-Car

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Zakaj tok promovirate WizzAir in RyanAir. Še posebrej WizzAir je uničil cele iskalnike kart. Zmeraj najcenejši, na koncu pa prtljaga pride 3 krat toliko kot sama karta. Za Italijo Je recimo včasih že cenejši nacionalni prevoznik. Čisto konkretno, tale karta z prtljago na koncu pride 162 EUR, kar sploh ni ugodno. Kdo pa še brez prtljage potuje???

  • Pozdravljeni,
   kljub vsem nevšečnostim, je tako, da je še vedno največje zanimanje za nizkocenovne povezave. Pokrivajo precej destinacij, ki jih redne linije ne.
   Za kakšne krajše obiske EU mest, se kljub temu veliko ljudi odpravi zgolj z manjšo prtljago, ki sodi pod sedež. Družine se pri nizkocenovcih znajdejo tako, da k ugodni osnovni karti dokupijo zgolj en sam večji kovček itd.

   Na naši strani pa sicer skušamo objavljati čim več različnih povezav, tako redne linije kot tudi nizkocenovce, da se potem posamezniki lahko odločijo, kaj komu bolj ustreza. Nedavno smo ravno objavili redne linije ITA iz Trsta v Rim, pa so se posamezniki razburjali, da je to predrago, da so leteli iz Zagreba z Ryanair za pol cene 😉

 • Da še dopolnim. 153 EUR podobna karta z nacionalni prevoznikom, z 8 kg kabinske prtjage in ročno prtjago. 213 EUR karta z 23 kg čekirane prtljage + 8 kg kabinske prtljage in ročno prtjago.
  Sj vi nič krivi in brez zamere za tale komentar. Ampak nizkocenovniki niso več nizkocenovniki ampak eni nate…..lci.

  LP
  Grega

  • Mi kot 5-članska družina redno prakticiramo lete z nizkocenovniki z enim velikim kovčkom in smo bili že marsikje za skupno ceno 300 EUR. Ko potuješ sam, res mogoče ni razlike, ko pa pomnožiš eno povratno karto s 5, je pa vsakih 20 EUR velika razlika. Tako da za nas so nizkocenovniki (če najdeš ugoden termin) še vedno odlična izbira in neprimerljivo cenejša od nacionalnih.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.