Izlet na dlani

Ugodne open jaw letalske karte iz Ljubljane v Indijo (Delhi, Mumbaj) že za 402 eur

Letalska družba Air Serbia in Jet Airways vam ponujata ugodne letalske karte iz Ljubljane v Indijo (Delhi ali Mumbaj) in sicer že od 402 eur na osebo naprej.
V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti posameznih letalskih družb.
Letalska povezava je sestavljena iz dveh vozovnic. Najprej letalska karta Ljubljana – Abu Dhabi – Zagreb nato letalska karta Abu Dhabi – Delhi  – Abu Dhabi ali Abu Dhabi – Mumbaj – Abu Dhabi.

Obdobje potovanja:  1.januar – 31. maj 2015
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primeri letalskih povezav v Abu Dhabija:
lju-auh2

Primeri letalskih povezav v Delhi:
auh-del

Primeri letalskih povezav v Mumbaj:
auh-bom

 

Rezervacija letalskih kart v Indijo je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Ljubljana (LJU) – Abu Dhabi (AUH) – Zagreb (ZAG), že za 242 eur (angl. povezava budgetair.ie)
Abu Dhabi (AUH) – Delhi (DEL) – Abu Dhabi (AUH), že za 164 eur (angl. povezava budgetair.ie)
Abu Dhabi (AUH) – Mumbaj (BOM) – Abu Dhabi (AUH), že za 160 eur (angl. povezava budgetair.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Zagreba vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti,  že od 9 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČANajugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.
VIZUMSlovenskim državljanom vizum za Šrilanko je potreben. S 01. 01.2012  Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.