Izlet na dlani

Ugodne open jaw letalske karte na Sejšele, že od 527 eur na osebo

Letalska družba Air Seychelles vam ponuja akcijske cene letalskih kart na Sejšele, skupaj že za 527 eur na osebo.
Letalska karta je tipa open jaw (škarjasti let) (odhodno mesto ni enako mestu prihoda). Mesto odhoda je Milano (MXP), mesto prihoda pa Munchen (MUC). Na poti je prisoten 1 postanek. V ceno je vključena tudi check in prtljaga standardne Etihad Airways velikosti.

Obdobje potovanja:  februar, marec 2014
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer open jaw letalske povezave na Sejšele:
mxp-sez

Rezervacija letalskih kart na Sejšele je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Milano (MXP) – Mahe (SEZ) – Munchen (MUC), že za 527 eur (ang. povezava vayama.ie)
Milano (MXP) – Mahe (SEZ) – Munchen (MUC), že za 535 eur (ang. povezava vayama.ie)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Milana oz. Munchna vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že za 32 oz. 28 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
 Najugodnejša prenočišča na Sejšelih lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com
VODNIK:
Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sejšele lahko naročite tukaj.
VIZUM
Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni.
NAJEM VOZILIzlet na dlani se je povezal z odličnim SLOVENSKIM ponudnikom najema vozil IzziRent. Preverite rent-a-car ponudbo po celem svetu z IzziRent. Primerjajte cene in pogoje največjih globalnih in lokalnih rent-a-car podjetij v več kot 160 državah in 30.000 lokacijah po celem svetu. Ugodne ponudbe najema vozil so na voljo v vseh pomembnejših svetovnih destinacijah kot npr. v Nemčiji, Veliki Britaniji, Irski, Franciji, Italiji, Španiji, Hrvaški, Cipru, Grčiji, Portugalski in ZDAIzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.