Izlet na dlani

UGODNE ZIMSKE POČITNICE V IZOLI! 2 noči s polpenzionom v Floramare Resort zdravja že za 199 eur (2 osebi)

✔ resort v čudoviti Izoli ✔ 50 metrov od morja ✔ očarljiv park ✔ popolnoma prilagojeno osebam z gibalnimi omejitvami ✔ udobne sobe ✔ slovenska kulinarika ✔ notranji bazen ✔ v notranjosti popolnoma prenovljeno

Floramare Resort zdravja se nahaja le kratek sprehod stran od mestnega jedra Izole in je obdan z očarljivim parkom. Gostje lahko uživajo v osupljivem razgledu, ki diši po morju.

V bližini, le 100 metrov stran, se nahaja prilagojena plaža, ki vključuje tudi ogrevan bazen in je namenjena vsem, ne glede na njihove fizične omejitve, kar predstavlja edinstveno turistično ponudbo.

Vsi prostori hotela od sobe, do restavracije in bazena so popolnoma prilagojene gibalno oviranim osebam, saj je resort prijazen invalidom.

Restavracija združuje tradicionalne slovenske jedi v edinstvena kulinarična doživetja. Izpod rok hotelskega kuharskega velemojstra in njegove ekipe se vsak dan rojevajo novi okusi, ki zadovoljijo prav vsakega.

Družinska soba je opremljena z dvema sobama, ena z zakonsko posteljo v izmeri 2x 90 x 200 cm, ki jih lahko po vaših željah razdružijo, ter druga z enojno posteljo. Sobi imata skupno kopalnico s tušem ter vsaka svojo televizijo. Prostori zagotavljajo, da vsakdo najde svoje mesto in lahko v celoti uživa v prijetnem ambientu. Oprema: električna postelja 90 x 200, 2x enojna postelja 90 x 200, kopalnica s tušem, stropno dvigalo v dvoposteljni sobi in kopalnici, LCD TV, AC, Wi-Fi povezava, mini bar.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v družinski sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 2,99 let brezplačno)
Polpenzion
Uporabo bazena
1x 1-urni vstop v savno
Uporabo fitnessa

Jutranjo telovadbo v bazenu
Dihalne vaje
Brezplačen Wi-Fi
Brezplačno parkirišče (glede na razpoložljivost)

 

Ponudba je unovčljiva od 7. 2. 2024 do 3. 3. 2024
Nakup in rezervacija samo do 8. 2. 2024!

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.