Izlet na dlani

UGODNO! Open jaw Letalske karte iz Zagreba v Indonezijo (Jakarta) že za 398 eur!

Letalska družba Turkish Airlines vam ponuja ugodne letalske karte iz ZagrebaIndonezijo (Jakarta) s povratkom v Benetke in sicer že od 398 eur na osebo naprej. V vse podane cene letalskih kart je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti letalske družbe Turkish Airlines .

Obdobje potovanja: september, oktober, november, december 2015
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Primeri letalskih povezav v Jakarto:
zag-cgk

Rezervacija letalskih kart v Jakarto je mogoča preko primerov na spodnjih povezavah (po kliku na povezave, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Zagreb (ZAG) – Jakarta (CGK) – Benetke (VCE), že za 398 eur (angl. povezava vayama)
Benetke (VCE) – Jakarta (CGK) – Benetke (VCE), že za 436 eur (angl. povezava skyscanner)

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Indonezijo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenski državljani potrebujejo vizum za vstop v Indonezijo (razen za imetnike diplomatskih in službenih potnih listov). Zaradi rednega spreminjanja pravil svetujemo, da pred potovanjem v provinci Papua in Zahodna Papua, pri indonezijskem veleposlaništvu preverite, ali za vstop v provinci potrebujete posebno dovoljenje.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.