Izlet na dlani

NOVO LETO! Povratna letalska karta za novo leto v Dominikansko republiko že od 474 eur!

Letalski družbi Delta vam ponujata zelo ugodno potovanje v času novoletnih in božičnih praznikov v Dominikansko republiko in sicer že za 474 eur na osebo iz Dunaja. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih Delta mer oz. velikosti.

Obdobje potovanja: december 2015, januar (v času božičnih in novoletnih praznikov)
Obdobje rezervacije: do razprodaje prostih mest

Primer letalske povezave v Dominikansko republiko:
vie-sdq

Rezervacija letalskih kart v Santa Domingo je mogoča preko primera na spodnji povezavi: (po kliku na povezavo, se vam odpre predlagana letalska karta ter iskalnik v katerega lahko vstavite želeni termin in št. oseb):
Dunaj (VIE) – Santa Domingo (SDQ) – Dunaj (VIE), že za 474 eur (ang. skyscanner)

Na voljo so tudi drugi termini, podani termini v prispevku so navedeni zgolj kot primer. Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo novega slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj). V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI: PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Dunaja je na voljo že od 28 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj. PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča na Dominikanski republiki lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com;  Airbnb (25USD popusta) 
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dominikansko republiko lahko naročite tukaj
VIZUM: Vizum ni potreben.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.